Fönsterputs - bättre utsikt åt alla

Vi utför all slags fönsterputs. Våra erfarna fönsterputsare har specialutbidning för att arbeta ögt upp i liftar, hissar, korgar och med säkerhetslinor. För att kunna utföra fönsterputs på dagens stora glasväggar och ljusgårdar krävs goda kunskaper om arbeten på höga höjder.

Vi erbjuder kompletta fönsterputslösningar till fasta priser, där vi tillsammans med som kund bestämmer lämplig frekvens av fönsterputs så våra kunder alltid har bästa utsikten.

Din trygghet

För att säkerställa kvaliteten på vårt arbete utför vi alltid en serviceenkät efter varje slutfört uppdrag. Våra kunder får svara på fem enkla frågor som rör våra kvalitetskrav och service. Vi följer sedan alltid upp resultatet med stort intresse och gör ändringar och förbättringar.

2020 har våra kunder i snitt givit oss 4,3 av 5 möjliga i betyg.

Ett kanonbra resultat som vi är mycket stolta över.

Bli en nöjd kund du också - boka din puts nu!

Begär prisuppgift

Kontakta oss

Bromma Fönsterputs AB

Kumla Gårdsväg 5
145 63 Norsborg
Telefon: 08-730 09 60
Fax: 08-730 09 70
Mail: info@brommafonsterputs.seWebbplatskarta

Medlem i Svenskt näringsliv

Medllem i Svenskt näringsliv, auktoriserad Serviceentreprenör av Almega, medlem i Branschorganisationen SFRO, kollektivavtal med Fastighets

Sök jobb hos oss!

Vi söker alltid kontakt med bra fönsterputsare som vill ha ett bra jobb på ett bra företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön och god arbetsgemenskap!

Maila ditt CV till: info@brommafonsterputs.se

Boka din fönsterputs idag

Det är en bra idé att boka fönsterputsen i god tid. Du får putsen den tid du vill ha och har rena och fräscha fönster när solen tittar fram! Vänta inte - boka nu!

Ring 08-730 09 60 eller via mail: info@brommafonsterputs.se