Fönsterputs

Fönsterputs från skylift, korg eller andra mobila plattformar utför vi med utbildad och skicklig personal. Fler exempel på höghöjdsarbeten vi utför är fasadtvätt, städning/rengöring, rensning av hängrännor åt fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar.

Läs mer

Golvvård

Vill Ni ha bra finish på Era golv/ytskikt året runt? Önskar Ni total kontroll över Er budget för detta ändamål? Låt oss tillsammans med Er ta fram en underhållsplan för golvvård.  Skurning, polering för linoleum alt olja för trägolv samt  maskinunderhåll med diamantspår för Era stengolv.

Läs mer

Servicetjänster

Våra kunder anlitar oss även för att hjälpa till att köra gammalt skräp till återvinning. För grovstädning av förrådsutrymmen och p-garage, bära möbler när det ska göras om på kontoret samt en rad andra arbetsuppgifter. Vi har gjort och gör det mesta gällande service.

Läs mer

Kontakta oss

Bromma Fönsterputs AB

Kumla Gårdsväg 5
145 63 Norsborg
Telefon: 08-730 09 60
Fax: 08-730 09 70
Mail: info@brommafonsterputs.seWebbplatskarta

Medlem i Svenskt näringsliv

Medllem i Svenskt näringsliv, auktoriserad Serviceentreprenör av Almega, medlem i Branschorganisationen SFRO, kollektivavtal med Fastighets

Sök jobb hos oss!

Vi söker alltid kontakt med bra fönsterputsare som vill ha ett bra jobb på ett bra företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön och god arbetsgemenskap!

Maila ditt CV till: info@brommafonsterputs.se

Boka din fönsterputs idag

Det är en bra idé att boka fönsterputsen i god tid. Du får putsen den tid du vill ha och har rena och fräscha fönster när solen tittar fram! Vänta inte - boka nu!

Ring 08-730 09 60 eller via mail: info@brommafonsterputs.se