Fönsterputs

Fönsterputs från skylift, korg eller andra mobila plattformar utför vi med utbildad och skicklig personal. Fler exempel på höghöjdsarbeten vi utför är fasadtvätt, städning/rengöring, rensning av hängrännor åt fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar.

Läs mer

Utomhusreklam

Vårt affärsområde utomhusreklam utvecklas och vi finns nu i Stockholm och hela Mälardalen. Vi utvecklar vårt tjänsteutbud och växer med nya tjänster på flera geografiska platser i Sverige.

Läs mer

Servicetjänster

Många av våra kunder efterfrågar ett varierande urval av tjänster och önskemål av oss. Man skulle kunna kalla det affärsområdet "allservice", och det kan bland annat handla om

Läs mer

Kontakta oss

Bromma Fönsterputs AB

Kumla Gårdsväg 5
145 63 Norsborg
Telefon: 08-730 09 60
Fax: 08-730 09 70
Mail: info@brommafonsterputs.seWebbplatskarta

Medlem i Svenskt näringsliv

Medllem i Svenskt näringsliv, auktoriserad Serviceentreprenör av Almega, medlem i Branschorganisationen SFRO, kollektivavtal med Fastighets

Sök jobb hos oss!

Vi söker alltid kontakt med bra fönsterputsare som vill ha ett bra jobb på ett bra företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön och god arbetsgemenskap!

Maila ditt CV till: info@brommafonsterputs.se

Boka din fönsterputs idag

Det är en bra idé att boka fönsterputsen i god tid. Du får putsen den tid du vill ha och har rena och fräscha fönster när solen tittar fram! Vänta inte - boka nu!

Ring 08-730 09 60 eller via mail: info@brommafonsterputs.se